Un bărbat în vârstă de 42 de ani care era transportat la un spital de psihiatrie din Craiova a sărit din ambulanţă, având la el o foarfecă. El a fost prins ulterior de către poliţişti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Dolj, un bărbat de 42 de ani, din Palilula, care era transportat cu ambulanţa pentru a fi internat la un spital de psihiatrie din Craiova, a reuşit să sară din ambulanţă, în zona Parcului Tineretului şi să ia o foarfecă la el.
 
"La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 6 Politie Craiova, care l-au imobilizat şi apoi au însoţit ambulanta până la spital, unde bărbatul respectiv a fost internat”, au precizat reprezentanţii IPJ Dolj. 
 
Din verificările efectuate de oamenii legii nu a rezultat că vreo persoană ar fi fost ameninţată sau rănită de bărbatul respectiv. 
 
Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru furt şi continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut fapta.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.