Pompierii şi scadandrii din Giurgiu au intervenit pentru a salva un bărbat şi o femeie care se dădeau cu un skijet pe Canalul Plantelor din municipiul Giurgiu, femeia fiind adusă la mal conştientă. Bărbatul a fost găsit însă inconştient, cu capul în apă, iar manevrele de resuscitare nu au dat rezultat, fiind declarat decesul. Poliţiştii fac cercetări în acest caz, pentru vătămare, respectiv ucidere din culpă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE -  Poliţia Judeţeană Giurgiu a anunţat că poliţiştii au fost sesizaţi de către o persoană că în zona plaja veche, pe canalul Plantelor din municipiul Giurgiu, un skijet s-a ciocnit de un corp dur. Forţele de intervenţie au constatat că pe luciul de apă, la o distanţă de aproximativ 30 de metri de mal, o femeie aflată în apropierea skijetului cerea ajutor.
 
”În urma intervenţiei, au fost aduşi la mal atât tânăra de 29 de ani, din municipiul Bucureşti, cât şi un bărbat de 34 de ani, din comuna Frăteşti, judeţul Giurgiu. În urma evenimentului, tânara a fost transportata la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar în cazul bărbatului a fost  constatat decesul”, a arătat sursa citată.
 
În acest caz se fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă şi ucidere din culpă.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Giurgiu a intervenit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe Canalul Plantelor din municipiul Giurgiu, pentru căutarea şi salvarea a două persoane, posibil înecate.
 
Acolo s-au deplasat zece subofiţeri cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o barcă cu motor,  o ambulanţă SMURD, precum şi echipaje SAJ, dar pentru căutarea celor doi, a fost nevoie de intervenţia scafandrilor.
 
”O femeie de aproximativ 30 de ani a fost salvată şi adusă la mal, conştientă. Bărbatul de aproximativ 35 de ani a fost găsit la aproximativ 200 de m de skijet-ul cu care se aventurau, inconştient, cu capul în apă. Imediat s-au început manevrele de resuscitare, însă fără rezultat, bărbatul fiind declarat decedat”, a transmis ISU Giurgiu.
 
Intervenţia a durat aproximativ două ore.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.