Un bărbat, administrator al unei firme cu sediul în comuna Cetate, judeţul Dolj, a fost ucis cu bâtele de ocupanţii unei căruţe, în urma unei altercaţii în trafic care a avut loc pe raza localităţii Vrata din judeţul Mehedinţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinţi, Fănică Cercel, a declarat, miercuri, pentru News.ro, că bărbatul a decedat după ce a fost lovit cu bâtele de ocupanţii unei căruţe.

”În urma unei altercaţii verbale care a avut loc între conducătorul unui autocamion şi ocupanţii unei căruţe a avut loc un incident soldat cu decesul bărbatului care conducea autocamionul. Doi dintre pasagerii căruţei l-au lovit pe acesta cu bâtele, iar în urma loviturilor, bărbatul a decedat. Acesta din urmă era administratorul unei firme din comuna Cetate din judeţul Dolj, dar această firmă avea un punct de lucru şi în judeţul Mehedinţi”, a declarta Fănică Cercel.

Cei doi bărbaţi care l-au ucis pe şoferul autocamionului au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de miercuri vor fi prezentaţi în faţa judecătorilor de la Tribunalul Mehedinţi cu propunere de arestare preventivă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.