Un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani a fost înjunghiat, miercuri după-amiază, în timp ce se afla într-una din cele mai aglomerate pieţe din municipiul Ploieşti. Agresorul a fost prins şi este audiat, însă deocamdată nu se ştie dacă cei doi se cunoşteau şi nici care este motivul agresiunii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Prahova, Raluca Brezeanu, incidentul s-a produs miercuri după-amiază, în zona Pieţei Aurora din Ploieşti. Imediat după ce l-a înjunghiat pe bărbat, agresorul a fugit, el fiind găsit în scurt timp.

Bărbatul are 51 de ani, este din satul Strejnic din judeţul Prahova şi nu se ştie deocamdată dacă are sau nu vreo legătură cu victima. El urmează să fie audiat.

Bărbatul agresat are aproximativ 50 de ani şi a intrat în şoc hemoragic în urma rănii provocate în zona toracelui anterior, au declarat reprezentanţi ai Serviciului de Ambulanţă Judeţean Prahova. El a fost dus la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Ploieşti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.