Un băiat în vârstă de şase ani din judeţul Dolj este căutat de poliţişti după ce a dispărut de acasă, vineri, el fiind îmbrăcat cu un pulover verde, pantaloni negri şi pantofi sport închişi la culoare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Dolj, poliţiştii au fost sesizaţi, vineri, în jurul orei 18.00, despre faptul că Manuel Cătălin Bora, de 6 ani şi 11 luni, din comuna Rast, judeţul Dolj, a plecat voluntar de acasă, în cursul zilei, într-o direcţie necunoscută.

Băiatul are o înălţime de 115 centimetri, părul blond, tuns scurt, constituţie slabă, fără semne particulare. Băiatul este îmbrăcat cu un pulover de culoare verde, pantaloni negri, din material textil şi pantofi sport, închişi la culoare.

Poliţiştii au început căutările copilului şi au precizat că orice persoană care poate oferi informaţii care să ducă la găsirea băiatului să sune la 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.