Un băiat de 15 ani a sunat, duminică dimineaţă, la 112 reclamând că a fost răpit şi este sechestrat. Poliţiştii l-au găsit după patru ore, iar apelul s-a dovedit fals.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„În această dimineaţă, în jurul orei 08.30, prin apel 112, o voce de copil, băiat, anunţa că a fost răpit şi este închis într-o casă.
Imediat, poliţişti din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale Sector 5 şi ai secţiilor 17, 18, 19 şi 24 au demarat verificările. Cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române au fost demarate şi verificările de ordin tehnic”, au precizat reprezentanţii Poliţiei.
 
În mai puţin de 4 ore, forţele implicate l-au depistat pe băiat. Acesta are 15 ani şi se plimba împreună cu mai mulţi prieteni. A fost condus la secţia de poliţie, unde au sunt prezenţi şi părinţii săi.
 
În acţiunea de căutare au fost implicaţi 26 de poliţişti, în sprijinul lor venind şi 38 de jandarmi din cadrul Direcţiei Generale de Jandarmerie a Municipiului Bucureşti.
 
Conform prevederilor legale, părinţii minorului vor fi sancţionaţi contravenţional.
 
Poliţiştii atrag atenţia ca aceste jocuri îi costă pe părinţi şi duc inevitabil la întârzieri în soluţionarea celorlalte cazuri anunţate.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.