Un autoturism a luat foc în mers, duminică după amiază, pe autostrada A1, în judeţul Argeş. Şoferul, care a observat că iese fum de sub capotă, a reuşit să tragă maşina pe banda de urgenţă, iar el şi cei doi pasageri aflaţi alături de el s-au salvat. Maşina a ars complet, incendiul manifestându-se cu degajări mari de fum.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Incidentul s-a produs duminică după amiază, în judeţul Argeş, în zona kilometrului 80 al autostrăzii A 1, sensul de mers către Bucureşti. Maşina se afla în mers, când şoferul a observat că de sub capotă iese fum.

Acesta a tras autoturismul pe banda de urgenţă. Cele trei persoane aflat în interior s-au evacuat, neexistând victime.

Autoturismul a ars complet, în urma incendiului degajându-se mult fum. „După lichidarea incendiului, cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost stabilită ca fiind scurgerea de lichide combustibile pe elemente fierbinţi de la compartimentul motor al autoturismului”, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Argeş.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.