Un autocamion al cărui şofer nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, într-o curbă, s-a răsturnat peste o maşină care circula regulamentar, pe DN68A, în zona localităţii Coşava din judeţul Timiş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Timiş, Alexandra Petrovici a declarat pentru News.ro că accidentul a abut loc sâmbătă, pe DN68A, în dreptul localităţii Coşava.

„Un autocamion care circula pe DN68A în direcţia Deva, către Făget nu a adaptat viteza la condiţiile de drum într-o curbă spre stânga şi s-a răsturnat peste un autoturism condus de o femeie, care circula regulamentar, din sens opus”, a declarat Alexandra Petrovici

Potrivit sursei citate, femeia în vârstă de 26 de ani a fost preluată de o ambulanţă şi transportată la spital. Pe numele şoferului, un bărbat de 38 de ani, a fost întocmit dosar penal pentru vătămare din culpă.

Traficul pe şoseaua Lugoj - Deva, în dreptul accidentului, se desfăşoară alternativ pe o singură bandă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.