Un al doilea bolovan, similar cu cel căzut prin acoperişul unei case, a fost găsit de un cetăţean în curtea casei sale, tot în municipiul Hunedoara. Bărbatul a chemat Poliţia, care a preluat piatra pentru cercetări.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit IPJ Hunedoara, un al doilea bolovan a fost găsit în curtea unei case din Hunedoara şi, la fel ca în primul caz, nu se cunoaşte provenienţa acestuia.
 
"La data de  29 martie 2022, în  jurul  orei 13:59, Poliţia Municipiului Hunedoara a fost sesizată prin intermediul SNUAU 112, cu privire la faptul că, pe acoperişul unui imobil, a căzut o piatră şi a ajuns în interiorul imobilului. Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că, la mansarda imobilului s-a produs un orificiu, de asemenea şi în tavanul unei camere, piatra aflându-se pe pardoseala camerei. De asemenea, tot în aceeaşi  dată, un alt cetăţean a sesizat Poliţia Municipiului Hunedoara că în curtea casei sale se află o piatră. Poliţiştii u ridicat pietrele şi urmează a se efectua cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-au produs aceste incidente”, transmite IPJ Hunedoara.
 
Primul bolovan a distrus, în cădere, acoperişul unei case din Hunedoara, dar şi plafonul acesteia. În imobil se aflau o femeie şi doi copii, dar erau la parter când s-a produs incidentul. Deocamdată, autorităţile nu au nicio explicaţie cu privire la provenienţa bolovanului, nefiind o zonă montană. Un echipaj CBRN a făcut măsurători şi a stabilit că piatra nu conţine material radioactiv, ci doar probabil zgură şi metal. Obiectul va fi transportat la INSEMEX.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.