Un adolescent în vârstă de aproximativ 18 ani s-a înecat, marţi dimineaţă, la Olimp, el fiind scos din apă în stop cardio-respirator, iar manevrele de resuscitare efectuate nu au avut succes. În multe zone de pe litoral, salvamarii au arborat steagul roşu care interzice scăldatul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa, cadrele medicale au fost solicitate să intervină, marţi dimineaţă, în zona plajei Palm Beach din Olimp deoarece un adolescent se afla în pericol de înec, la faţa locului deplasându-se o ambulanţă şi elicopterul SMURD.

Salvamarii au început manevrele de resuscitare, acestea fiind continuate de cadrele medicale. În ciuda eforturilor depuse adolescentul în vârstă de 18 ani nu a mai putut fi salvat.

Trupul neînsufleţit a fost dus la morgă pentru efectuarea necropsiei.

 În multe zone de pe litoral, salvamarii au arborat steagul roşu care interzice scăldatul, din cauza valurilor foarte mari. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.