Un adolescent de 16 ani a fost depistat de jandarmii doljeni după ce a intrat într-un liceu din Craiova, având asupra sa un briceag cu lama de peste 27 de centimetri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Jandarmii din Dolj au depistat un tânăr după ce a pătruns într-un liceu din Craiova având un biceag asupra sa. 
 
“Tânărul, în vârstă de 16 ani, se afla în zona liceului şi avea un comportament neadecvat, fapt care a atras atenţia jandarmilor din apropiere. În momentul în care tânărul a pătruns în incinta liceului a fost oprit de jandarmi, care au procedat la legitimarea acestuia. Totodată, i s-a cerut tânărului să prezinte toate bunurile aflate asupra sa, moment în care, acesta a scos din buzunar un cuţit de tip briceag cu lama de inox, cu lungime totală de 27,5 centimetri”, anunţă, joi, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Dolj. 
 
Jandarmeria Dolj a menţionat că obiectul a fost ridicat, în vederea confiscării, pe bază de proces-verbal, iar minorului i s-au întocmit actele de constatare pentru fapta de port fără drept de obiecte periculoase în sediul unei instituţii publice.
 
Adolescentul nu era elev al liceului respectiv.
 
Sursa citată reaminteşte că portul, fără drept, în locuri publice a cuţitului, pumnalului, şişului, boxului, castetului sau a altor asemenea obiecte periculoase se pedepseşte cu închisoare de la trei luni la un an sau cu zile-amendă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.