Salvamontiştii şi poliţiştii de frontiră caută, vineri, un ucrainean care s-ar fi rătăcit în Munţii Maramureşului, după ce a trecut graniţa. În drum spre acesta au mai fost depistaţi patru ucraineni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ”În timpul urcării pentru recuperarea cetăţeanului ucrainean echipele de salvare au mai identificat încă 4 cetăţeni ucrainieni. În zonă nu este semnal, nici pe staţii şi nici pe telefoanele mobile, astfel că salvatorii montani au utilizat telefonul satelitar pentru a efectua un apel prin care au anunţat Poliţia de Frontieră Poienile de sub Munte situaţia. Colegii de la Poliţia de Frontieră au trimis un echipaj care îi va recupera pe cei 4”, a mai transmis Salvamont Maramureş. 

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Acţiune în derulare a SPJ Salvamont Maramureş în M-ţii Maramureşului, zona Vf Farcău 1957 m, pentru cautarea- salvarea unui cetăţean ucrainean care a trecut frontiera şi se află pe munte”, a transmis, vineri, Salvamont Maramureş.

O echipă a Salvamont Maramureş şi o echipă a Politiei de Frontieră a ITPF Sighetu Marmatiei, structura Poienile de sub Munte vor urca pentru recuperarea şi extragerea bărbatului ucrainean.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.