Tânărul în vârstă de 30 de ani surprins de o avalanşă produsă sâmbătă după amiază în Masivul Bucegi este căutat, luni, cu ajutorul cânilor special antrenaţi pentru intervenţii în caz de avalanşă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Salvamontiştii din Prahova au reluat, luni dimineaţă, căutările în cazul turistului care sâmbătă după amiază a fost surprins de o avalanşă pe Valea Coştilei din Masivul Bucegi.

Şeful Salvamont Buşteni, Gheorghe Haiduc, a declarat că în sprijinul salvatorilor din Prahova intervin cei din Argeş, care au adus cu ei câini special antrenaţi pentru căutarea victimelor surprinse în avalanşă.

Luni este a treia zi de căutări, după ce sâmbătă seară şi duminică echipe de salvamontişti au coborât în valea unde a avut loc avalanşa şi au căutat, însă fără rezultat.

În prima zi de căutări, salvatorii au găsit rucsacul şi casca pe care turistul le purta în momentul în care a fost luat de valul de zăpadă. Salvamontiştii sunt sceptici în privinţa şanselor ca bărbatul să mai fie în viaţă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.