Un turist care făcea mountain biking în masivul Bucegi a căzut într-o râpă cu o adâncime de 40 de metri, pe un traseu din apropierea Vârfului Omu, insoţitorii săi cerând ajutorul salvamontiştilor pentru scoaterea acestuia din prăpastie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Şeful Serviciului Salvamont Buşteni, Gheorghe Haiduc, a declarat pentru News.ro că, sâmbătă după-amiază, salvatorii montani au fost solicitaţi să intervină în sprijinul unui turist care a căzut aproximativ 40 de metri într-o prăpastie, în zona Cerdacul Văii Cerbului, în apropiere de Vârful Omu din masivul Bucegi.

Potrivit primelor informaţii, bărbatul se afla cu bicicleta pe munte pe un traseu foarte accidentat şi dificil, iar după ce acesta a căzut cei doi însoţitori ai săi au sunat cerând sprijinul autorităţilor. La aceasta oră, nu se ştie care este starea de sănătate a turistului, iar echipele de salvatori montani au plecat spre locul indicat, pentru recuperarea acestuia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.