Cinci persoane au fost rănite duminică seara, într-un accident rutier în judeţul Tulcea, în care au fost implicate patru autoturisme. Evenimentul rutier s-a produs după ce o maşină oprită pe marginea drumului a fost lovită de două autoturisme, iar apoi una dintre maşini a fost proiectată pe sens opus, unde a lovit un alt autoturism.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Tulcea, duminică seara a avut loc un accident rutier pe DN 22A.
Poliţiştii au stabilit că un autoturism oprit pe marginea drumului a fost lovit din spate  de două maşini. Unul din cele trei autoturisme a fost proiectat pe sensul opus şi a intrat în coliziune cu o altă maşină care circula din sens opus. În urma accidentului,cinci persoane au fost rănite. 
Reprezentanţii IPJ au menţionat că toţi conducătorii auto implicaţi în evenimentul rutier sunt din Tulcea. Trei din ei au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar al patrulea şofer nu a putut fi testat deoarece a fost transportat la spital. 
Poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor producerii accidentului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.