O autospecială a Serviciului de Ambulanţă Tulcea a fost implicată într-un accident rutier în urma căruia ambulanţierul şi o persoană aflată în ambulanţă au fost răniţi. Accidentul s-a produs în condiţiile în care un şofer nu a acordat prioritate autospecialei la intrarea de pe un drum secundar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Evenimentul rutier a avut loc vineri după amiază, în jurul orei 17:40, într-o o intersecţie din municipiul Tulcea.
„Din primele cercetări efectuate de poliţiştii ajunşi la fata locului a reieşit faptul că, un bărbat de 32 de ani ar fi  condus un autoturism pe strada Azaleei ,iar la intersecţie cu strada Coziei nu a respectat semnificaţia indicatorului oprire, intrând în coliziune  cu o ambulanţă din cadrul Serviciului de Ambulanţă Tulcea. În urma accidentului rutier a rezultat rănirea uşoară a conducătorului ambulanţei cât şi a pasagerului”, informează, sâmbătă, Poliţia judeţeană Tulcea
În urma accidentului poliţiştii fac cercetări în cadrul unui dosar penal care vizează comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
Atât ambulanţierul cât şi şoferul care a provocat accidentul au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.