Trupul bărbatului care duminică a alunecat şi a căzut în gol peste 60 de metri, din zona Vârfului Omu din Masivul Bucegi, a fost recuperat, luni după-amiază, la finalul unei acţiuni care a durat câteva ore şi în care a fost implicat şi un elicopter al Inspectoratului General al Aviaţie Civile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La acţiunea de recuperare care a fost reluată luni dimineaţă au participat 20 de salvatori montani de la formaţiunile Salvamont Prahova, Salvamont Buşteni şi Salvamont Azuga.

Cadavrul a fost scos din râpa adâncă de peste 60 de metri cu ajutorul unui elicopter care a folosit un troliu.

Operaţiunea de recuperare a bărbatului mort a fost îngreunată din cauza curenţilor de aer care se formează la altitudini mari, transmite Salvamont.

Cadavrul a fost predat poliţiştilor care anchetează circumstanţele decesului.

Bărbatul a murit, duminică, după ce a căzut peste 60 de metri în gol din zona Vârful Omu. El avea 57 de ani şi făcea parte dintr-un grup. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.