Trei vagoane ale unui tren de marfă privat, care transporta cărbune, au deraiat, vineri după-amiază, între staţiile =de cale ferată Fileşti şi Cătuşa, în judeţul Galaţi. Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA precizează că pe secţia respectivă nu circulă trenuri de călători, linia fiind destinată doar traficului feroviar de marfă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Incidentul a avut loc vineri după-amiază, iar trenul de marfă, format din opt vagoane, aparţine operatorului privat Unicom Tranzit şi asigura un transport de cărbune pentru Combinatul Siderurgic Galaţi, transmite CFR SA într-un comunicat dat publicităţii. 
 
„Menţionăm faptul că pe secţia respectivă nu circulă trenuri de călători, linia fiind destinată doar traficului feroviar de marfă. Reprezentanţii SRCF Galaţi s-au deplasat deja la faţa locului, pentru verificare şi stabilirea operaţiunilor de intervenţie necesare repunerii pe şină a vagoanelor deraiate.  De asemenea, facem precizarea că personalul feroviar la Sucursalei Galaţi va asigura tot suportul tehnic necesar, inclusiv utilajele cu care se va acţiona pentru repunerea vagoanelor pe şină”, transmite CFR.
 
Incidentul va fi anchetat de o comisie de specialitate, care va stabili cauzele producerii deraierii celor trei vagoane.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.