Trei turişti care au plecat de la cabana Caraiman către staţiunea Buşteni au solicitat ajutorul salvamontiştilor, duminică seară, după ce au constatat că nu mai pot înainta din cauza epuizării fizice. Printre turiştii rămaşi blocaţi pe munte se numără şi o femei eîn vârstă de 72 de ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Salvamontiştii din staţiunea Buşteni intervin, duminică seară, pentru recuperarea a trei turişti care au rămas blocaţi pe traseul Jepii Mici din Masivul Bucegi, a declarat pentru News.ro şeful Salvamont Buşteni, Gheorghe Haiduc.

Potrivit acestuia, solicitarea a venit din partea a doi tineri care au declarat că sunt împreună cu bunica, în vârstă de 72 de ani, care nu mai poate înainta din cauza epuizării fizice.

Cei trei au pornit din zona Caraiman către staţiunea Buşteni în urmă cu cinci ore şi le-au transmis salvatorilor că  pe lângă epuizarea fizică, încep să rămână şi fără sursă de lumină. La ora transmiterii acestei ştiri acţiunea de recuperare a celor trei este în desfăşurare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.