Trei TIR-uri au fost implicate joi într-un accident rutier pe şoseaua de centură a municipiului Lugoj, iar în urma impactului unul dintre şoferi a rămas încarcerat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ”Banat” al judeţului Timiş, pompierii au fost solicitaţi să intervină la un accident rutier în care au fost implicate trei autotrenuri, pe şoseau de centură a municipiului Lugoj, iar la locul intervenţiei s-au deplasat două autospeciale cu modul de descarcerare, o autosanitară SMURD, un ofiţer şi zece subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Lugoj. 

În urma impactului, unul dintre şoferi, un bărbat de aproximativ 27 de ani, a rămas încarcerat.

”Victima a fost extrasă şi predată unui echipaj SAJ pentru a fi transportată la spital. Celelalte două persoane din maşini nu au necesitat îngrijiri medicale”, au transmis reprezentanţii ISU.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.