Trei persoane au fost rănite, vineri, după o explozie produsă într-un apartament dintr-un bloc din municipiul Bacău. Zeci de locatari ai blocului au părăsit imobilul în urma evenimentului care a distrus parţial apartamentul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Deflagraţia a avut loc într-un bloc de pe strada Stadionului din municipiul Bacău. 
„La sosirea forţelor de intervenţie, s-a constatat că, în urma exploziei produse la nivelul apartamentului, au rezultat trei victime. Doua dintre acestea prezentau arsuri, iar cea de-a treia victima atac de panică. Acestea au fost preluate de ambulanţele SMURD  şi SAJ, in vederea transportului către unitatea spitalicească”, informează oficialii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bacău. 
Două persoane au fost evacuate de către pompieri, în timp ce alţi 30 de locatari ai imobilului s-au autoevacuat.
La faţa locului au intervenit trei autospeciale de stingere, un echipaj  descarcerare şi o autospecială de primă intervenţie şi comandă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.