Trei persoane au fost rănite, duminică după amiază, după ce şoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcţiei de mers iar maşina a ieşit de pe autostrada A3, între Turda şi Gilău. Printre victimele se numără şi un copil de cinci ani. Primele date arată că cei trei răniţi nu au leziuni grave.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Accidentul a avut loc duminică după amiază, pe autostrada A3, pe sensul de mers dinspre Gilău spre Turda, informează ISU Cluj. Autoturismul a ieşit în decor şi a rămas răsturnat pe o parte, pe marginea şoselei. Ajunse la faţa locului, echipajele de salvatori i-au găsit pe cei ocupanţi ieşiţi din autovehicul. ”Doi adulţi şi un copil, în vârstă de aproximativ 5 ani, au fost consultaţi de către echipajul SMURD şi au fost transportaţi la spital pentru investigaţii de specialitate. La prima evaluare aceştia prezentau afecţiuni uşoare, precizează reprezentanţii ISU Cluj.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.