Trei persoane - două femei şi un bărbat - au fost rănite în urma unui accident rutier care a avut loc, joi, în localitatea Voiteg, pe drumul care leagă Timişoara de frontiera cu Serbia, spre comuna Moraviţa. Un şofer a pătruns pe contrasens lovind o maşină care circula în sens opus. Două dintre victime au avut nevoie de descarcerare, toţi răniţii fiind transportaţi la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Un tânăr, în vârstă de 18 ani, a condus un autoturism pe DN 59, dinspre localitatea Voiteg spre Jebel, iar la un moment dat a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de către un bărbat de 30 de ani, care circula pe sensul opus de mers. În urma impactului au rezultat 3 victime, respectiv pasagerele şoferului, în vârstă de 18 ani, respectiv o femeie de 43 de ani şi o tânără de 19 ani, precum şi conducătorul auto în vârstă de 30 de ani”, a transmis IPJ Timiş.
 
În urma accidentului, a fost nevoie de intervenţia pompierilor cu autospeciala de descarcerare.
 
”S-au deplasat pompierii din cadrul Secţiei Deta şi Detaşamentului 2 Timişoara cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere şi un echipaj SMURD. La faţa locului au fost alocate două ambulanţe SAJ. În accidentul rutier au fost implicate două autoturisme cu patru persoane şi au rezultat trei victime. Două victime au rămas încarcerate”, a transmis ISU Timiş.
 
Persoanele rănite au fost duse la spital în stare conştientă şi cooperantă, prezentând multiple traumatisme.
 
În cauză poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.
 
Traficul pe DN 59 a fost blocat în urma accidentului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.