Trei persoane au fost rănite, duminică, după ce trei maşini s-au ciocnit pe DN 3, în zona bisericii din oraşul Pantelimon. Unul dintre şoferii implicaţi a fugit de la faţa locului, dar s-a prezentat ulterior la Poliţie. El are permisul suspendat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţia Judeţean Ilfov a anunţat, duminică, producerea unui accident rutier pe DN 3, în zona bisericii din Pantelimon. În eveniment au fost implicate trei autoturisme, trei persoane fiind rănite.

”Victimele sunt stabilizate. Unul dintre şoferi a fugit de la faţa locului, fără maşină”, au precizat poliţiştii din Ilfov.

Potrivit acestora, accidentul s-a produs din cauza neacordării de prioritate.

Ulterior, şoferul care a părăsit locul accidentului s-a prezentat la sediul Politiei oraşului Pantelimon. Poliţiştii au stabilit că el avea permisul suspendat, dar că nu consumase alcool.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.