Trei persoane, între care un copil de opt ani, au fost rănite într-un accident produs, vineri după-amiază, pe Drumul Naţional 1, între Ploieşti şi Braşov, după ce un microbuz cu 22 de pasageri a lovit din spate o autoutilitară care circula pe sensul său de mers.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Prahova, Raluca Brezeanu, a declarat că accidentul a avut loc în localitatea prahoveană Băneşti, pe DN 1, iar microbuzul care circula către Ploieşti şi plecase de puţin timp din Câmpina a lovit o autoutilitară care circula în faţa sa.

Iniţial, o persoană a fost transportată la spital, ulterior alte două fiind preluate de ambulanţe pentru a fi duse la unitatea medicală. Este vorba de o femeie de 32 de ani, un bărbat de 23 de ani şi un copil de opt ani, care au fost transportaţi la UPU.

Toate cele trei victime se aflau în microbuz în momentul impactului.

În urma accidentului traficul pe DN 1 a fost restricţionat, fiind dirijat de către poliţişti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.