Trei persoane au murit într-un accident produs, în noaptea de joi spre vineri, pe centura oraşului Focşani, între un TIR si un autoturism.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform Poliţiei Judeţene Vrancea, în jurul orei 1:20, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Vrancea au fost anunţaţi printr-un apel la 112 despre faptul că pe Drumul Naţional 2 (E 85), pe centura municipiului Focşani a avut loc un accident rutier în care au fost implicate un TIR şi un autoturism.

În urma impactului, cele 3 persoane din autoturism au decedat.

În zona producerii accidentului, traficul s-a desfăşurat alternativ, fiind blocat pe sensul de mers Focşani-Buzău. 

Şoferul TIR-ului nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice în momentul producerii evenimentului. Acesta nu a necesitat îngrijiri medicale.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, poliţiştii făcând cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.