Trei persoane au fost salvate de un pompier tulcean, marţi dimineaţă, după ce locuinţa lor a luat foc de la un aparat de gătit lăsat nesupravegheat, iar acestea nu au putut ieşi singure din cauza flăcărilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Tulcea, pompierii Staţiei Babadag au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un apartament din oraşul Babadag. 
 
"În apartament se aflau trei persoane care nu se puteau autoevacua din cauza flăcărilor. La locul intervenţiei a ajuns primul locotenent Frasineanu Cristian, comandantul Staţiei de pompieri Babadag, care executa o misiune de recunoaştere în oraşul Babadag. A intrat în apartament până la sosirea echipajelor de stingere şi a evacuat cele trei persoane, un bărbat şi două femei”, au precizat reprezentanţii ISU Tulcea. 
 
Salvatorii au ajuns în scurt timp şi au evacuat toate persoanele din scara blocului deoarece incendiul degaja o cantitate mare de fum.
 
Echipele de intervenţie au reuşit să stingă focul în aproximativ 30 de minute. 
 
Pompierii au stabilit că focul a provocat de un aparat de gătit, lăsat nesupravegheat, aprinzându-se materialele combustibile din jur, dar şi furtunul buteliei ceea ce a înteţit arderea şi a blocat evacuarea celor trei persoane.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.