Trei persoane au fost rănite, în noaptea de joi spre vineri, după ce maşina în care se aflau a intrat într-un copac, pe Bulevardul Ghencea din Capitală, a declarat, pentru News.ro, Daniel Vasile, purtător de cuvânt al ISU Bucureşti - Ilfov.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Trei oameni au fost răniţi, dintre care doi grav, în urma unui accident rutier petrecut în noaptea de joi spre vineri, pe Bulevardul Ghencea din Bucureşti.

Maşina de teren în care se aflau cele trei persoane, un BMW X5, a izbit violent un copac de pe marginea drumului. Toţi cei trei ocupanţi ai autoturismului au fost răniţi, unul dintre ei fiind încarcerat, a declarat, pentru News.ro, Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt al ISU - Bucureşti Ilfov.

"Unul dintre răniţi era pe picioare, conştient, ceilalţi doi erau în stare mai gravă", a spus Daniel Vasule, care a adăugat că victimele au fost transportate la spital, pentru a primi îngrijiri medicale.

La locul accidentului au intervenit trei echipaje SMURD, un echipaj de descarcerare, precum şi o autospecială de stingere, a precizat Daniel Vasile.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.