Trei persoane au fost rănite, joi, după ce două maşini s-au ciocnit pe o stradă din municipiul Sibiu. Una dintre victime este un copil de 12 ani care a fost transportat la Spitalul de Pediatrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Poliţiştii Biroului Rutier Sibiu intervin la un accident rutier produs pe str. Crăiţelor din municipiu, accident rutier în urma căruia 3 persoane au fost rănite”, anunţă, joi, Poliţia Judeţeană Sibiu.

Sursa citată a precizat că, din primele cercetari efectuate, poliţiştii rutieri au stabilit faptul că între 2 autoturisme conduse de către un bărbat din Cisnădie, în vârstă de 23 de ani şi o conducătoare auto, sibiancă, în vârstă de 52 de ani, s-a produs o coliziune pe str. Crăiţelor.

”În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto şi a doi pasageri din cealaltă maşină, o femeie de 33 de ani şi un copil de 12 ani, ambii din Cisnădie”, a mai precizat Poliţia.

Serviciul de Ambulanţă Sibiu a precizat că  femeia de 33 de ani a suferit un traumatism facial, iar copilul un traumatism de membru inferior.

Cea de-a treia victimă a fost transportată la spital de echipajul SMURD.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.