Centrul Infotrafic anunţă că, duminică, trei dumuri naţionale sunt în continuare închise din cauza vremii şi sunt impuse restricţii de tonaj pe câteva sectoare de drum.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La ora 15.00, potrivit Centrului Infotrafic, sunt închise următoarele drumuri:

1.     DN23 Brăila – Olăneasca, jud. Brăila.

2.     DN 23B Măicăneşti – Ciorăşti, judeţul Vrancea;

3.     DN 24D Băleni – Tuluceşti, judeţul Galaţi.

DRUMURI NAŢIONALE CU TRAFIC RESTRICŢIONAT (auto cu masa mai mare de 3,5 tone):  

- DN 22 Râmnicu Sărat – Băile(judeţul Buzău) – Brăila(jud. Brăila).

DRUMURI NAŢIONALE CU TRAFIC RESTRICŢIONAT (auto cu masa mai mare de 7,5 tone)

- în judeţul Galaţi, pe următoarele drumuri naţionale: DN 24D(Băleni – limită cu Judeţul Vaslui), DN 25( Hanu Conachi –Şendreni).

Înainte de a pleca la drum, informaţi-vă cu privire la condiţiile meteo din zonele în care urmează să vă deplasaţi şi echipaţi-vă maşina corespunzător, cu anvelopele de iarnă! Sporiţi atenţia la intrările şi ieşirile de pe poduri sau la încrucişările cu autovehiculele cu gabarit mare şi evitaţi oprirea sau staţionarea în dreptul copacilor de pe marginea drumurilor, pe care vântul puternic îi poate rupe”, a transmis Centrul Infotrafic.

Poliţitii transmis, de asemenea, că în situaţia în care vizibilitatea în oglinzile autovehiculului este redusă din cauzaploii / ceţii / lapoviţei / ninsorii, folosirea luminilor de către toţi conducători auto reduce riscul producerii unor accidente rutiere.

”Curăţaţi farurile şi blocurile de semnalizare şi folosiţi corespunzător instalaţia de ventilaţie – climatizare”, a mai transmis Centrul Infotrafic.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.