Trei dintre cei cinci tineri care suspectaţi de vandalizarea cimitirului evreiesc din Ploieşti au fost reţinuţi, iar poliţiştii îi vor prezenta, marţi, procurorilor cu propunerea unor noi măsuri prevenite. Cei cinci ar fi devastat mormintele după ce s-au îmbătat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În urma administrării probatoriului, faţă de trei tineri a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore. În  cursul zilei de mâine aceştia vor fi prezentaţi unităţii de parchet competente, cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive”, informează Poliţia judeţeană Prahova în legătură cu dosarul vandalizării cimitirului evreiesc din Ploieşti.
 
Surse judiciare au declarat pentru News.ro că cei trei reţinuţi sunt majori, în dosar fiind cercetaţi şi doi minori, cel mai tânăr cu vârsta de 16 ani. Conform aceloraşi surse, cei cinci au distrus mormintele după ce s-au îmbătat.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.