Trei bărbaţi din Galaţi, anchetaţi pentru înşelăciune, după ce au postat anunţuri conform cărora construiesc cabane, au luat banii şi nu au finalizat lucrarea

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Ancheta în acest caz este instrumentată de către poliţiştii din Cluj, după ce aceştia au primit, La începutul lunii noiembrie, o reclamaţie de la un bărbat din acest judeţ.
„În fapt, la data de 6 noiembrie a.c. poliţiştii au fost sesizaţi de către un bărbat din comuna Măguri-Răcătău despre faptul că la data de 31 octombrie a.c., în baza unui anunţ publicitar postat pe o platformă de operare vânzări, ar fi achitat suma de 30.000 de lei unor persoane necunoscute care i-ar fi garantat construcţia unei cabane. Ulterior, după achitarea sumei şi începerea lucrărilor, bărbatul şi-a dat seama că a fost înşelat, întrucât persoanele în cauză nu ar fi respectat înţelegerea şi ar fi părăsit localitatea”, informează Poliţia Cluj.
Pe parcursul anchetei, poliţiştii au constatat că persoanele care pretindeau că sunt constructori postau anunţurile sub identitate falsă. Anchetatorii au reuşit să îi identifice pe cei trei bărbaţi, la finalul lunii trecute. Aceştia sunt din Galaţi au vârste de 22, 23 şi respectiv 55 de ani.
Ei au de dat păgubitului întreaga sumă pe care o primiseră pentru construcţia nerealizată şi sunt cercetaţi în continuare pentru comiterea  infracţiunii de înşelăciune, dosarul fiind instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huedin.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.