Trei adulţi şi doi copii au fost răniţi, duminică după-amiază, într-un accident care s-a produs în Bucureşti şi în care au fost implicate două autoturisme. Doi dintre adulţi au fost încarceraţi şi inconştienţi. În urma accidentului, una dintre maşini a ricoşat într-un copac.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Brigada Rutieră a transmis că a fost sesizată prin apel 112, în jurul orei 15.20, cu privire la producerea unui accident rutier pe Şos. Gheorghe Ionescu Siseşti. 
 
"Conducătorul unui autovehicul, femeie în vârsta de 44 de ani care se deplasa pe Şos. Gheorghe Ionescu Sisesti dinspre Şos. Bucureşti-Târgovişte către Str. Ion Ionescu de la Brad, în momentul în care a ajuns în dreptul Str. Câmpiniţa, a efectuat virajul la stânga şi a intrat în coliziune cu un alt autovehicul care circula din sensul opus de mers. În urma impactului, unul dintre cele două autovehicule a ricoşat într-un copac", a arătat sursa citată.
 
Traficul rutier este restricţionat pe Şos. Gheorghe Ionescu Sisesti dinspre Şos. Bucureşti-Târgovişte către Str. Ion Ionescu de la Brad, circulaţia autovehiculelor făcându-se alternativ pe celălalt sens, sub îndrumarea agentilor de poliţie aflaţi la faţa locului. 
 
Potrivit Brigăzii Rutiere, în urma accidentului rutier, au rezultat 4 victime (doi minori, conducătorul auto şi pasagerul din primul autovehicul) care au fost transportate la spital.
 
Reprezentanţii ISU au transmis că cei doi copii au fost transportaţi la Spitalul "Grigore Alexandrescu" pentru mai multe investigaţii. Aceştia se aflau în autoturismul de culoare roşie, împreună cu cei doi adulţi, soţ şi soţie, care au fost descarceraţi.
 
Poliţiştii fac cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi condiţiilor producerii accidentului rutier.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov, un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme a avut loc pe şoseaua Gheorghe I. Siseşti.
 
FOTO: ISU Bucureşti-Ilfov
FOTO: ISU Bucureşti-Ilfov
 
În urma accidentului, cinci persoane au fost rănite, fiind vorba despre trei adulţi şi doi copii.
 
"Doi din cei trei adulţi sunt inconştienţi şi încarceraţi", a transmis ISU Bucureşti-Ilfov, precizând că cei doi copii sunt conştienţi.
 
FOTO: ISU Bucureşti-Ilfov
FOTO: ISU Bucureşti-Ilfov
 
La accident intervin o autospecială de descarcerare, 3 SMURD şi una de la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.