Trei adolescente au fost rănite, marţi seară, după ce au fost lovite de un autoturism în timp ce traversau strada pe trecerea pentru pietoni, într-un cartier din municipiul Piteşti. Femeia aflată la volanul maşinii este cercetată pentru vătămare corporală din culpă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit datelor furnizate de Poliţia Judeţeană Argeş, accidentul s-a produs pe strada Exerciţiu din municipiul Piteşti. Primele date de la faţa locului arată că o femeie de 33 de ani, din Lunca Corbului, care conducea un autoturism dinspre Piteşti către comuna Bradu, a accidentat uşor trei fete, cu vârste de 12, 14 şi 16 ani, toate din Piteşti, care traversau strada pe trecerea pentru pietoni.
 
„În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.