Traficul rutier pe Centura Bucureşti, în zona incendiului de la REMAT Glina, a fost reluat, miercuri seară, după ce incendiul a fost localizat şi stins în mare parte. Se lucrează în continuare pentru stingerea focarelor, iar autorităţile urmează a stabili cauza producerii. Nu au fost identificate victime până în acest moment al intervenţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră a fost reluată pe ambele sensuri de mers ale DN Centura Bucureşti, la kilometrul 27+300 de metri, în zona incendiului produs la Remat Glina, judeţul Ilfov, acesta fiind lichidat în mare parte”, a transmis, miercuri seară, Centrul Infotrafic.  

Sursa citată a precizat că se mai acţionează doar localizat, fără a mai fi impuse restricţii de circulaţie.  

Valorile de trafic se menţin însă ridicate.  

”Până la acest moment al investigaţiilor nu au rezultat victime, ci pagube materiale. Se efectuează cercetări pentru stabilirea cauzei producerii incendiului”, a mai precizat sursa citată.  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.