Circulaţia pe Autostrada Soarelui este în continuare blocată între localităţile Drajna şi Lehliu, fiind deviată, din cauza cisternei încărcate cu kerosen care s-a răsturnat miercuri după-amiază la kilometrul 79 al autostrăzii, pe sensul spre Capitală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Circulaţia este închisă între Drajna şi Lehliu şi deviată în continuare pentru a se permite transborbordarea combustibilului, conform Infotrafic.

Traficul este deviat astfel: pentru cei care vin dinspre litoral de la kilometrul 105 localitatea Drajna pe DN3A până în localitatea Lehliu, de unde se reintră pe autostradă, iar pentru cei care vin dinspre capitală de la kilometrul 64 localitatea Lehliu pe DN3A până în localitatea Drajna, de unde se reintră pe autostradă.

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) precizează că o macara pusă la dispoziţie de către companie a repus pe roţi cisterna răsturnată, iar la această oră se desfăşoară operaţiunea de transfer a combustibilului din cisterna implicată în accident în alte două cisterne.

La finalul acestei operaţiuni, drumarii de la CNAIR vor interveni în zona afectată pentru a curăţa carosabilul şi a redeschide circulaţia pe sectorul închis, mai spune compania.

Cisterna încărcată cu kerosen s-a răsturnat în afara şoselei, miercuri după-amiază, pe Autostrada Soarelui, la kilometrul 79, pe sensul către Capitală. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.