Traficul pe autostrada A1 între Nădlac şi Arad este blocat, marţi la prânz, în urma unui accident în care au fost implicate mai multe autovehicule, după ce şoferul unui TIR încărcat cu porumb a pierdut controlul volanului, iar autotrenul a rupt parapetele de protecţie dintre sensurile de circulaţie, a intrat pe contranses şi s-a răsturnat într-un sanţ. Şoferul unui autoturism a derapat din cauza porumbului împrăştiat pe şosea, iar alte două maşini care veneau din spate au intrat cu viteză în acesta, trei persoane fiind rănite.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accidentul a avut loc între Pecica şi Arad, pe Autostrada A1, după ce şoferul unui TIR a pierdut controlul volanului şi a intrat în parapetele care separă sensurile de cirulaţie, pe care le-a distrus pe o lungime de aproximativ 100 de metri.

Autotrenul, încărcat cu porumb, s-a răsturnat şi a ajuns pe câmp, într-un şanţ.

După câteva minute, un şofer a încercat să frâneze când a observat că pe şosea sunt împrăştiate boabe de porumb, însă autoturismul a derapat, iar alte două maşini care veneau din spate au intrat cu viteză în acesta.

În timpul coliziunii dintre cele trei autoturisme în zonă se aflau poliţişti care veniseră pentru a cerceta împejurările în care se răsturnase TIR-ul, însă aceştia nu opriseră circulaţia. 

La faţa locului au fost solicitate echipaje SMURD şi ale Ambulanţei.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad, trei persoane din autoturisme au fost rănite grav, una fiind resuscitată de medici.

La ora transmiterii acestei ştiri, traficul este blocat pe sensul Nădlac-Arad al autostrăzii A1.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.