Traficul rutier este deviat pe de autostrada A 3 pe drumul naţional 1, pe tronsonul cuprins între localitatea Bărcăneşti şi localitatea Potigrafu, din judeţul Prahova, în condiţiile în care ambele sensuri ale autostrăzii au fost blocate după ce o cisternă încărcată cu 32 de tone de combustibil s-a răsturnat. Şoferul cisternei, care este rănit, a fost dus la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, Raluca Brezeanu, a declarat că autovehiculele sunt redirecţionate de pe autostrada A 3 Ploieşti - Bucureşti pe DN 1, pe tronosnul cuprins între localitătăţile Bărcăneşti şi Potigrafu.

La ora transmiterii acestei ştiri, se aşteaptă o macara care să ridice cisterna încărcată cu 32 de tone de benzină şi motorină care s-a răsturnat în afara carosabilului, pe marginea A3.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, Raluca Vasiloae, a declarat că şogferul cisternei a fost transportat la spital de către echipajele medicale care au intervenit la locul accidentului.

Pompierii acţionează cu spumă pentru a răci încărcătura.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.