Traficul rutier este întrerupt, marţi după-amiază, pe Transfăgărăşan, la kilometrul 92, în judeţul Argeş, din cauza unei viituri care a antrenat pietre, unele de dimensiuni mari, dar pâmânt şi copaci.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că marţi după-amiază, în jurul orei 15:45, în judeţul Argeş, traficul rutier a fost întrerupt pe DN7C-Transfăgărăşan, la kilometrul 92,  (între Piscu Negru şi Vidraru), din cauza unei viituri care a antrenat pietre, unele de dimensiuni mari, pâmânt şi copaci.

Meteorologii au emis, luni, o atenţionare cod galben de vijelii şi ploi torenţiale pentru 30 de judeţe din cea mai mare parte a regiunilor ţării, între care şi Argeş, de luni seară până miercuri dimineaţă, când se înregistrează cantităţi de precipitaţii ce pot ajunge până la 60 de litri pe metru pătrat, dar şi disconfort termic accentuat, mai ales marţi.

Potrivit meteorologilor, în toate zonele de munte, precum şi în Banat, Crişana, Oltenia, Maramureş, Transilvania, nord-vestul Moldovei şi vestul Munteniei vor avea loc vijelii, frecvente descărcări electrice, ploi torenţiale şi căderi de grindină. În aceste zone se vor înregistra cantităţi de apă ce vor depăşi 20 - 25 de litri pe metru pătrat şi izolat 50 - 60 de litri pe metru pătrat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.