Traficul rutier este intens, sâmbătă, pe DN 1 Ploieşti - Braşov, circulându-se îngreunat în localitatea Comarnic, pe sensul de urcare spre munte, dar şi la Buşteni, pe ambele sensuri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, valorile de trafic sunt în creştere pe DN 1 Ploieşti - Braşov şi se circulă îngreunat, cu viteză redusă, la Comarnic, pe sensul de mers către Braşov, precum şi la Buşteni, pe ambele sensuri.

”Diminuarea capacităţii de circulaţie pe DN1 este cauzată şi de trecerea de la două la o bandă de circulaţie, la intrarea în localitatea Comarnic, pe sensul de mers către Braşov”, precizează sursa citată.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Pentru evitarea aglomeraţiei din zona staţiunilor montane de pe Valea Prahovei, şoferii pot alege şi rutele alternative: către Braşov - DN1A Ploieşti - Vălenii de Munte - Cheia - Săcele; către Sinaia - DN7 Bucureşti – Bâldana, DN 71 Bâldana – Târgovişte – Fieni – Sinaia; în zona Bran - Moeciu: A1 Bucureşti – Piteşti, DN73 Piteşti – Braşov; DN1 Bucureşti – Ploieşti – Predeal, DN73A Predeal – Râşnov, DN73 Râşnov – Bran – Moeciu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.