Circulaţia pe autostrada A 1 se desfăşoară cu restricţii, vineri după amiază, prima bandă a sensului de mers Piteşti – Bucureşti fiind blocată după ce o cisternă încărcată cu gaz petrolier lichefiat (GPL) s-a răsturnat. În urma accidentului nimeni nu a fost rănit, iar la faţa locului este aşteptată o macara pentru a repune cisterna pe roţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit datelor furnizate de Poliţia Română, cisterna care transporta GPL s-a răsturnat în afara carosabilului la kilometrul 76 al autostrăzii, în judeţul Argeş, după ce un pneu a explodat.

În urma accidentului nu au fost victime şi nici nu se produc scurgeri de combustibil.

La faţa locului este aşteptată o macara pentru a repune cisterna pe roţi. Traficul rutier se desfăşoară pe banda a doua pe sensului de mers, iar poliţiştii le recomandă şoferilor să se încadreze din timp pe această bandă. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.