Traficul pe Autostrada Soarelui, pe sensul spre Bucureşti, este îngreunat, luni după-amiază, după ce o maşină în care se aflau trei persoane - un copil şi părinţii acestuia - a ajuns pe câmp. La faţa locului a aterizat un elicopter SMURD, echipajul medical urmând să acorde îngrijiri copilului, care în urma impactului a rămas încarcerat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că, din cauza unui accident, circulaţia pe sensul către Capitală al Autostrăzii Bucureşti-Constanţa se desfăşoară îngreunat în zona kilometrului 34, fiind afectată banda de urgenţă şi o porţiune din prima bandă.

Poliţiştii estimează că traficul va reveni la normal în aproximativ jumătate de oră.

Reprezentanţii Poliţiei Române au declarat că o maşină în care se aflau un copil şi părinţii acestuia a ajuns pe câmp, minorul rămânând încarcerat.

La faţa locului a fost solicitat un elicopter SMURD, care a aterizat în zonă în urmă cu puţin timp. Echipajul medical urmează să acorde îngrjiri copilului rănit. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.