Tarficul rutier este îngreunat, joi, pe şase tronsoane de drumuri judeţene din zona de nord a judeţul Galaţi, din cauza ninsorilor, autorităţile dând asigurări că sunt pregătite să intervină pe toata durata avertizărilor meteorologice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Traficul este îngreunat, joi, în judeţul Galaţi pe DJ 252 I în zona localităţii Poiana, pe DJ 242 A în zona Bereşti - Bălăbaneşti, pe DJ 242 A în zona Bereşti – Rădeşti, pe DJ 242 A în zona Bereşti – Găneşti, pe DJ 252 I în zona localităţii Nicoreşti şi pe DJ 253 în zona Băleni –Cudalbi din cauza ninsorilor, potrivit unei informări transmise de Biroul de Presă al CJ Galaţi.

La ora transmiterii acestei ştiri, nu sunt drumuri judeţene închise.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Având în vedere avertizările meteorologice, la Consiliul Judeţean Galaţi s-a format o comisie de analiză şi monitorizare a fenomenelor meteorologice.

“Intervenim cu trei buldoexcavatoare pe drumurile judeţene din zona Buciumeni - Poiana - Nicoreşti - Rădeşti - Cerţeşti - Bereşti - Cavadineşti. Am demarat procedurile pentru a pregăti  de urgenţă şi alte utilaje de deszăpezire, care să intervină în cel mai scurt timp în zonele afectate de caderile de zăpadă.  Avem pregătite pentru a interveni trei autobasculante cu material antiderapant. A fost creat un plan de măsuri concrete, cu responsabilităţi pentru fiecare serviciu cu atribuţii în această situaţie. Suntem pregătiţi  să intervenim pe toata durata avertizării meteorologice  şi sunt în permanentă  legătură cu reprezentanţii Consiliului Judeţean aflaţi în teren pentru a putea rezolva  în cel mai scurt timp orice problemă”, a declarat Costel Fotea, preşedintele CJ Galaţi. 

Un număr de 13 localităţi din judeţul Galaţi au rămas, joi, fără curent electric, din cauza vântului puternic însoţit, pe alocuri, de ninsoare, în timp ce maşini de mare tonaj au derapat pe unele drumuri blocând temporar traficul rutier. 

Judeţul Galaţi se află până vineri, la ora 9.00, sub avertizare de cod portocaliu de precipitaţii însemnate cantitativ, ninsori şi depunere de strat de zăpadă şi intensificări ale vântului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.