Traficul feroviar este întrerupt, la ora transmiterii acestei ştiri, pe linia 202, Petroşani - Simeria, în zona staţiei Merişor, din judeţul Hunedoara, din cauza unui arbore doborât de vântul puternic pe calea ferată. Un tren personal aflat în zonă a fost oprit în staţie până la remedierea situaţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, circulaţia feroviară a fost întreruptă, miercuri, pe secţia CF 202 Petroşani - Simeria, în zona staţiei Merişor, din judeţul Hunedoara, din cauza prăbuşirii unui arbore pe linia de cale ferată, ca urmare a vântului puternic.

Din acest motiv, un tren personal şi-a întrerupt deplasarea, până la remedierea situaţiei, mai precizează sursa citată..

Circulaţia feroviară pe ruta Petroşani - Simeria, în Valea Jiului, în zona staţiilor Băniţa şi Merişor, se desfăşoară pe un fir, din 14 aprilie, dată până la care a fost blocată din 8 aprilie, când un tren privat de marfă cu 16 vagoane, a deraiat, iar cei doi mecanici şi-au pierdut viaţa. În zona respectivă, trenurile au restricţie de viteză de 30 de kilometri la oră.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.