Circulaţia trenurilor este oprită, sâmbătă, începând cu ora 12:00, între staţiile de cale ferată Braşov Triaj şi Hărman, după ce un tren de persoane a lovit mortal un bărbat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Circulaţia feroviară între Brasov Triaj şi Hărman este oprită, începând cu ora 12.00, din cauza unui accident mortal. Trenul IR 12534 a surprins pe linia de cale ferată o persoană de sex masculin, pe care a accidentat-o mortal", transmit oficialii CFR. 
 
Aceştia precizează că traficul feroviar în zonă va putea fi reluat după ce ajung la locul accidentului reprezentanţii ISU şi cei ai Parchetului, organe abilitate în derularea procedurilor aferente în caz de accident.
 
Staţionează la momentul actual doar trenul IR 12534, implicat în accident, acesta urmând să-şi reia circulaţia după avizul reprezentanţilor Parchetului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.