Traficul rutier este blocat, duminică după-amiază, pe DN 2, în zona localităţii Cristeşti din judeţul Iaşi, după ce un TIR care transporta cereale s-a răsturnat pe şosea. Şoferul a suferit răni la braţe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, traficul este oprit pe DN 2 Roman-Fălticeni, după ce un autocamion încărcat cu cereale s-a răsturnat pe carosabil, în zona localităţii Cristeşti, judeţul Iaşi. 

”Şoferul TIR-ului, în vârstă de aproximtiv 30 de ani, este conştient, prezintă escoriaţii la nivelul membrelor superioare. Traficul este blocat pe ambele sensuri de mers. Acţionează Secţia de Pompieri Paşcani cu două autospeciale de intervenţie şi stingere cu module de descarcerare şi un echipaj de prim ajutor calificat”, a transmis, la rândul său, ISU Iaşi.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.