Toţi cei 19 turişti care au rămas blocaţi, luni după-amiază, în telecabina de pe Dealul Cetăţii din Deva, au fost aduşi la sol în siguranţă de către pompierii alpinişti. Turiştii sunt din Bihor, Satu Mare şi Bucureşti şi niciunul nu a suferit răni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara, cei 19 turişti din telecabina de pe Dealul Cetăţii Deva, care s-a defectat luni după-amiază, au fost aduşi la sol în siguranţă, intervenţia pompierilor alpinişti făcându-se la aproximativ patru metri înălţime de la sol.

"Toţi turiştii au fost aduşi la sol în siguranţă. Nimeni nu are probleme medicale. Turiştii sunt din Bihor, Satu Mare şi Bucureşti. Telecabina de la Dealul Cetăţii s-a blocat la coborâre, la jumătatea traseului. De acolo s-a făcut salvarea, la aproximativ patru metri de sol", transmit reprezentanţii ISU Hunedoara.

În telecabină se aflau 11 adulţi şi opt copii, cu vârste cuprinse între 4 şi 12 ani. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.