Poliţiştii de frontieră din judeţul Caraş-Severin au confiscat peste 8,5 tone de făină şi tărâţe, aproximativ 1.200 litri alcool şi diverse sume de bani, în urma unor percheziţii făcute la o persoană suspectată de evaziune fiscală şi contrabandă şi la sediul unei societăţi comerciale aparţinând suspectului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat de presă, de sâmbătă, al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara, poliţiştii de frontieră de la Moldova Nouă, judeţul Caraş-Severin, alături de prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Moldova Nouă, au făcut, vineri, două percheziţii domiciliare la o persoană suspectă de săvârşirea unor infracţiuni de contrabandă şi evaziune fiscală şi la sediul unei societăţi comerciale aparţinând acesteia.

”Persoana în cauză era suspectată de ascunderea bunurilor accizabile, în scopul obţinerii de venituri prin eludarea legii. În urma percheziţiilor, au fost descoperite 1.118 litri de lichid incolor cu miros specific de ţuică, 7.450 kilograne de făină albă, 1.120 kilograme de tărâţe, ţigări de contrabandă şi cafea, dar şi diferite sume de bani (278.045 lei, 7.755 euro, 180.200 coroane Cehia) care au legătură cu cauza”, se arată în comunicat.

Potrivit sursei citate, bunurile, în valoare de aproximativ 38.805 lei şi sumele de bani au fost ridicate în vederea confiscării.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.