Tânărul de 22 de ani aflat în maşina care a plonjat în Dunăre în 7 octombrie, în judeţul Caraş-Severin, a fost găsit la suprafaţa apei, pe malul sârbesc al fluviului, la 18 kilometri distanţă de locul impactului. El a fost recunoscut de rude, după fotografii transmise de autorităţile din ţara vecină.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Caraş- Severin, Cecilia Dăneţ, a declarat, pentru News.ro, că autorităţile sârbe au găsit cadavrul băiatului de 22 de ani care se afla în maţina care a plonjat în Dunăre, în 7 octombrie.

”Am fost anunţaţi că autorităţile sârbeşti au găsit ieri (duminică – n.r.), la ora 7.30, trupul băiatului de 22 de ani, în zona localităţii Dobra din Serbia, corespondenta comunei Berzasca din judeţul Caraş- Severin, la 18 kilometri de locul accidentului”, a declarat Cecilia Dăneţ.

Potrivit sursei citate, autorităţile sârbe au transmis fotografii cu cadavrul, iar acesta a fost recunoscut de familie în baza lor.

Deocamdată, autorităţile române nu au fost informate că băiatul ar fi fost deja înhumat în Serbia.

În data de 7 octombrie, a avut loc un accident rutier în zona localităţii Coronini din judeţul Caraş- Severin. Şoferul unei maşini care avea permis de şapte luni a plonjat cu autoturismul în Dunăre. În maşină se mai aflau, ca pasageri, un bărbat, soţia acestuia, fiul de 22 de ani şi fiica de 3 ani.

În urma accidentului, şoferul a reuşit să se salveze, însă familia a fost de negăsit.

Cadavrul femeii a fost găsit pe malul sârbesc al Dunării, iar autorităţile sârbe au şi înhumat-o, respectând legile din această ţară. Familia a făcut demersurile pentru deshumarea şi repatrierea cadavrului.

Şi trupul neînsufleţit al fetiţei de trei ani a fost găsit, pe malul românesc al Dunării, aceasta fiind recunoscută de familie.

Deocamdată trupul bărbatului care se afla în maşina care a plonjat în Dunăre este de negăsit.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.