Mai multe echipaje de Poliţie din Timişoara au ţinut, miercuri, un moment de reculegere în memoria unui poliţist în rezervă, de la Serviciul Rutier, care a murit în urma accidentului rutier care a avut loc, marţi, în zona localităţii Albina din judeţul Timiş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"A avul loc un moment de reculegere in memoria poliţistului în rezervă Lambu Relu Florian, decedat în accidentul rutier petrecut în cursul zilei de ieri”, a transmis IPJ Timiş.
 
Poliţistul este una dintre victimele acidentului care a avut loc pe drumul judeţean dintre Timişoara şi Lugoj, în zona localităţii Albina. Bărbatul se afla în maşină cu mama sa, o femeie de 74 de ani, care, de asemenea, a decedat în urma accidentului. O a treia victimă a fost un alt şofer, de 39 de ani. Totodată, alte patru persoane au fost rănite.
 
Accidentul s-a produs după ce un camion nu a oprit în momentul în care şoferul unei maşini a încercat să vireze la stânga, aşteptând să treacă o coloană de autoturisme de pe sensul opus de mers. Şoferul camionului, un bărbat de 54 de ani, care se îndrepta dinspre Timişoara spre oraşul Buziaş, a încercat să evite maşina care intenţiona să vireze la stânga, intrând pe contrasens unde a lovit patru maşini. În urma accidentului, doi bărbaţi de 53 şi 39 de ani, şoferi, au decedat, precum şi o pasageră de 74 de ani.
 
Şoferul camionului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
 
Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.